Haarlem Vergeet Je Niet

0

Hoe maken we Haarlem dementievriendelijk? Tijdens het evenement ‘Haarlem vergeet je niet’ op 4 oktober gaan we daarover met elkaar in gesprek.

Een inspirerende middag voor en door mensen met dementie, mantelzorgers, (zorg)professionals en maatschappelijke organisaties. Centraal staan de vragen van mensen met dementie en hun wensen voor een zinvolle daginvulling. Speciale gast bij het evenement is professor Anne-Mei The, bekend van de sociale benadering van dementie.

Zinvolle daginvulling
Tijdens het evenement krijgen mensen met dementie het podium om hun wensen en vragen voor een zinvolle daginvulling voor te leggen aan het publiek. Vervolgens gaan we samen met hen op zoek naar antwoorden en oplossingen.

Het doel is om mensen met dementie, mantelzorgers, professionals en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden. En de toegankelijkheid van de stad en het ondersteuningsaanbod beter af te stemmen op de behoeften van mensen met dementie.

Doet u ook mee?
Mensen met dementie, mantelzorgers, (zorg)professionals en maatschappelijke organisatie zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. U kunt zich gratis aanmelden via de link https://www.formdesk.com/Haarlem/HaarlemVergeetJeNiet.

Programma
13.00-13.30 uur: Ontvangst in het Kweekcafé met koffie, thee, muziek
13:30-14.30 uur: Talkshow: Onbeperkt meedoen
14.30-15.45 uur: Workshops
15.45-16.30 uur: Uitkomsten workshops en hoe verder
16.30-17.30 uur: Afsluiting met borrel en muziek

Haarlem vergeet je niet wordt georganiseerd door de Gemeente Haarlem i.s.m. Netwerk Kwetsbare Ouderen, Alzheimer Nederland afd. Zuid-Kennemerland, Tao of Care en Dilemmaboek. Dit evenement wordt georganiseerd in de Week van de Toegankelijkheid, die van 1-6 oktober plaatsvindt.

Info
‘Haarlem vergeet je niet’ is op donderdag 4 oktober van 13.00 tot 17.30 uur.
Locatie: Kweekcafé Haarlem, Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)