Saxofoonlessen voor beginners en gevorderden in Orangerie Elswout

0

In maart start saxofoondocent André Homminga met een reeks lessen in Orangerie Elswout te Overveen. Op maandagavond 25 maart vindt een Saxofoon Experience plaats. Dit is een 2 uur durende workshop om kennis te maken met de saxofoon, waarbij je de beginselen van het saxofoon spelen krijgt uitgelegd en waarin je dezelfde avond al met leuke pop- en jazz liedjes mee kunt spelen.

Een week later start een beginnerscursus van 10 wekelijkse lessen van 2 uur. Je weet dan na 3 maanden of je je nieuwe hobby gevonden hebt.

Speel je al maar wil je leren improviseren? Doe dan mee met de improvisatiecursus. Improviseren kun je leren, deels door theoretische kennis, maar vooral door het veel te doen. In 10 lessen leer je alle basisvaardigheden om te kunnen improviseren! De cursus is bedoeld voor saxofonisten die minimaal 2 jaar spelen.

De kosten voor de Saxofoon Experience Workshop zijn: € 23,50, de beginnerscursus en de improvisatiecursus kosten € 195,- . De beginnerscursus is wekelijks op maandag en start op 1 april. De improvisatiecursus is wekelijks op dinsdag en start op 2 april. Aan het eind van cursussen vindt een optreden plaats. Alle lessen starten om 20.00 uur.

Als je mee wilt doen met de Saxofoon Experience staat er een saxofoon voor je klaar, voor de beginnerscursus en de improvisatiecursus dien je zelf een saxofoon mee te brengen. Huren van een saxofoon is mogelijk! Aanmelden kan per email: info@saxlesonline.nl, bellen kan ook: 06-53813901.