Optreden van het Amsterdam Piano Trio in het gemeentehuis van Bloemendaal

Jong en opvallend toptalent

0

Op zondagmorgen 24 februari treedt het Amsterdam Piano Trio op in het gemeentehuis van Bloemendaal. Drie jonge musici vertolken werken van Beethoven, Liszt en Schubert.

Het Amsterdam Piano Trio bestaat uit drie prominente jonge musici. Alexander Warenberg won in 2016 het Nationaal Cello Concours. Violist Shin Sihan wordt geprezen om zijn fenomenale virtuositeit en muzikaliteit. Pianiste Yang Yang Cai won onlangs de Classic Young Masters Award. Het trio treedt op in binnen- en buitenland. Volgende maand zijn ze te horen in het Concertgebouw in Amsterdam.

Op 24 februari presenteert het trio een programma met romantisch gekleurd repertoire. Het concert opent met Beethovens ‘Geistertrio’ dat zijn naam ontleent aan het spookachtige middendeel. Liszts ‘Tristia’ is een zeer sprekende bewerking van zijn pianostuk ‘Vallée d’Obermann’. Aangevuld met Schuberts Trio No.1 zet het Amsterdam Piano Trio een schitterend programma neer. Het belooft een prachtig concert te worden.

Stichting Muzenforum organiseert ieder jaar van september t/m april acht zondagochtendconcerten die worden gegeven in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Bekende musici en soms jong talent treden op in een afwisselend programma van klassieke muziek. Voor kaartverkoop ga naar www.muzenforum.nl.

Info

  • Datum concert Zondag 24 februari 2019
  • Tijd Aanvang 11.00 uur. Zaal en kassa zijn open vanaf 10.30 uur
  • Plaats Gemeentehuis van Bloemendaal te Overveen
  • Prijs Losse kaarten € 20,-; CJP en jeugd t/m 25 jaar € 10,- (inclusief koffie)
  • Verkoop Losse kaarten bij Primera, Bloemendaalseweg 234, Overveen, tel 023-5272742,
    bij Boekhandel Papyrium, Bloemendaalseweg 78, Bloemendaal, tel 023-5253620 en op de dag van het concert aan de kassa in de zaal
  • Reserveren U kunt toegangskaarten reserveren door een mail te sturen naar info@muzenforum.nl
  • Meer op www.muzenforum.nl