Nieuwe ontmoetingen bij Valentijnsdiner van Resto VanHarte

0

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op donderdag 14 februari een Valentijnsdiner voor de buurt. Locatie is Buurtcoöperatie Turquoise Parkwijk op Prinses Beatrixplein 51-53.

Tijdens het Valentijnsdiner draait het niet om de zoektocht naar de liefde, maar om het creëren van nieuwe ontmoetingen tussen nieuwe én bestaande gasten. Op elke tafel staat er dan ook een bakje met speciale vragen (De Kletspot) om elkaar tijdens het diner op een ludieke manier beter te leren kennen. Vind jij het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Kom dan vooral langs en schuif gezellig aan!

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens het driegangendiner. De inloop is vanaf 17.30. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn zeven euro per persoon. Met Haarlempas is de prijs slechts vier euro. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Advertentie