Jesse Klaver komt met campagnetour naar Haarlem

1

Op zaterdag 18 mei komt Jesse Klaver, partijleider van GroenLinks, naar Haarlem voor een rally. Hij spreekt over wat er op het spel staat deze verkiezingen en hoe GroenLinks Nederland en Europa gaat veranderen.

Deze verkiezingen zijn enorm belangrijk en ik roep iedereen op: ga stemmen. Spreek je uit. Voor het klimaat. Voor eerlijk delen. Voor hoop en verbinding. GroenLinks gaat zorgen voor een frisse wind in het Europees Parlement,” aldus Jesse Klaver.

Om 12.00 uur zal de rally van start gaan in De Oerkap (Harmenjansweg 95, Haarlem). Alle geïnteresseerden zijn welkom om de speech van Jesse Klaver bij te wonen. Na afloop gaan de aanwezige leden en sympathisanten van GroenLinks de straat op om campagne te voeren.

Aanmelden kan via http://groen.li/rallyhaarlem.

1 REACTIE

Comments are closed.