Art in Store by Sedotto: Foto-expositie Michel Campfens

0
Afbeelding door Michel Campfens.
Afbeelding door Michel Campfens.

Met het aanbreken van de herfst is het tijd voor een nieuwe editie van ‘Art in Store by Sedotto’ in Haarlem. De expositie bestaat uit een aantal foto’s van de Haarlemse fotograaf Michel Campfens, die perfect passen bij de sfeer van de nieuwe collectie. In de winkel zijn interieurfoto’s van een oud landhuis en florale stillevens te zien tot 30 oktober 2019.

Michel Campfens
Campfens is gespecialiseerd in onder andere portretten op locatie en studioportretten. Door de jaren heen is zijn werk gepubliceerd in verschillende magazines en gebruikt voor mediacampagnes, reclame-uitingen en jaarverslagen.

Michels passie is van iets gewoons iets buitengewoons te maken. Hij heeft de gave zijn publiek op een andere manier naar de omgeving te laten kijken. Niet voor niets is hij door het gerenommeerde reclametijdschrift Lürzer’s Archive uitgeroepen tot een van de 200 beste campagne fotografen ter wereld in 2016/2017.

Over ‘Art in Store’ by Sedotto
Bij Sedotto houden we zowel van Italiaanse mode als van kunst. Daarom organiseren we regelmatig kleinschalige exposities in de winkel. Met ‘Art in Store by Sedotto’ proberen wij een uniek element toe te voegen aan de presentaties van onze collecties. Inspiratie voor een persoonlijke stijl staat hierbij centraal.

Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de winkel in de Schagchelstraat onder het genot van een espresso.

Info
Wat: ‘Art in Store by Sedotto’: Foto-expositie Michel Campfens
Waar: Sedotto (Italiaanse Herenmode), Schagchelstraat 17, 2011HW, Haarlem
Wanneer: tot 30 oktober 2019
Toegang: gratis

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.