Haarlemse Gerda wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Gerda's voorgevoel was raak

0

Gerda (48) uit Haarlem (postcodegebied 2033) is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond te zien was bij SBS6.

Linda de Mol maakte bekend dat Gerda met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Gonnie uit Oldenzaal – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

De 48-jarige Gerda springt direct op als zij haar naam door de studio hoort galmen. “Ik wist gewoon dat ik iets zou winnen! Ik ben heel slecht in deze vragen, dus ik dacht: hoe kom ik achter die desk? Nu heb ik gewoon een auto!

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht‘ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Gerda won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2033 een studioplek in de tv-show. Alle deelnemers in de studio gingen met een keukenmachine naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Castricum
Tom uit Castricum speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 299.000 euro.

- Advertentie -