Live debatten Pletterij

0

De Pletterij gaat deze week beginnen met het online uitzenden van debatten. Dit in samenwerking met Haarlem 105 en NHNieuws. Donderdag 16 april is het eerste debat over de veranderde positie van de lokale media. De live-uitzending is van 17.00 tot 17.30 uur.

Gespreksonderwerpen onder meer: hoe doen de lokale verslaggevers momenteel hun werk, trekken de lokale media meer publiek, wat willen mensen lezen of zien, houden de lokale media het hoofd financieel boven water nu veel advertenties zijn weggevallen?

Aan het debat nemen via Zoom deel: Arthur de Mijttenaere (Haarlems Dagblad), Bjorn Warmerdam (Haarlems Weekblad), Rene Kint, (Haarlem105) en wellicht NHNieuws. Presentator is Annemieke Windt. Het debat is rechtstreeks te volgen op de website van de Pletterij, via Facebook en YouTube. Het wordt later uitgezonden door Haarlem 105 en NHNieuws.

Volgende uitzendingen
21 april – Voedselbank, actuele situatie;
22 april – Marokkaanse en Berber poëzie mmv stichting Observatoire en de Haarlemse Marokkaanse gemeenschap.
De uitzending begint beide keren om 17 uur.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)