Drive-thru diploma-uitreiking bij Pabo Inholland Haarlem

0

Als je met succes je Pabo-studie afrondt in coronatijd, verdien je een bijzondere diploma-uitreiking. Vrijdag 10 juli ontvingen 41 Pabo-studenten bij een feestelijke drive-thru hun diploma van Inholland Haarlem. ‘Ik ben zo verrast, wat hebben de docenten dit leuk georganiseerd,’ vertelt afgestudeerde Britt.

Een voor een reden de studenten met hun familie de parkeergarage van Inholland in. Aan het begin van de drive-thru zorgden docenten Ideline Meijer en Niels Soeteman met een carwash-act voor schone auto’s. Van docent Janin Wensink ontvingen ze een borrelpakket, zodat in de auto getoost kon worden. Soms moest er even gewacht worden. Studenten werden dan toegezongen door docenten met het speciale Pabo-lied, of konden kort de benen strekken en meedoen met oud-Hollands spijkerpoepen. Uiteraard werd bij alles rekening gehouden met de geldende maatregelen.

Wat een leuke afsluiter van een bijzondere periode. Ik had dit echt niet verwacht. De docenten staan te zingen, acts uit te voeren, potje ‘Wie is het?’ met foto’s van Pabo-docenten te spelen. Dit vergeet ik nooit meer,’ vertelt Britt. Voor het tekenen van het diploma stapten de studenten uit. Ze werden dan persoonlijk toegesproken. Na het tekenen volgde nog even een fotoshoot mét hun welverdiende diploma.

Ik ben trots op mijn team. Iedereen levert een unieke bijdrage. Wat een enthousiasme om onze afgestudeerden op deze levendige manier uit te zwaaien,’ lacht Wilbert Zwanenburg, opleidingsmanager Pabo Haarlem, na de uitreiking van de diploma’s.

De drive-thru diploma-uitreiking werd zo een mooie afsluiting van een rare tijd. Vanwege de coronamaatregelen moest opeens alle onderwijs online plaatsvinden. Ook de eindgesprekken vonden online plaats. Gelukkig was dat voor deze 41 studenten geen belemmering om te slagen. Pabo Haarlem is heel trots op ze en stuurt ze met vertrouwen het onderwijs in.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw (61) beroofd, verdachte aangehouden
Volgend artikelVerdachte aangehouden na woninginbraak
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.