Zorgenkindje

Het nieuwe boek van Beau Aldenhuijsen uit Haarlem is verschenen

0

Hoe zwaar het werk van zorgverleners eigenlijk echt is, is voor de meesten moeilijk voor te stellen. In ‘Zorgenkindje’ neemt Beau Aldenhuijsen de lezer mee in de dagelijkse bezigheden van Jake, een zorgverlener in de psychogeriatrie. Door het gebruik van natuurlijk aanvoelende dialogen en de actualiteit van de coronacrisis wordt er in dit boek een realistisch verhaal geschetst. Deze bijzondere roman wordt sinds vrijdag 25 september uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Net nu Jake zijn leven eindelijk weer terug op de rails lijkt te hebben, gaat er iets drastisch mis op zijn werk in de zorg. Terwijl hij alles wat hem dierbaar is kwijt lijkt te raken, wordt de combinatie van mantelzorg voor zijn oma, de hoge werkdruk en school hem allemaal net iets te veel. Op het moment dat de coronacrisis om zich heen grijpt, probeert Jake zijn fouten te herstellen, maar zijn goede bedoelingen blijken een averechts effect te hebben. Is Jake in staat deze mentale puzzel op te lossen, voordat hij in het geheel wegzakt in het drijfzand?

Beau Aldenhuijsen heeft na de opleiding tot docent Nederlands de stap gemaakt naar de zorg. Hierin is hij inmiddels doorgegroeid van huiskamerassistent tot Verzorgende I.G. in opleiding. Beau werkt in de psychogeriatrie in de Blinkert in Haarlem en op de somatische afdeling van de Rijp in Bloemendaal. Hier helpt hij zijn cliënten met de algemene dagelijkse levensverrichtingen en heeft hij de passie gevonden om over zijn ervaringen in de zorg te schrijven. Zorgenkindje is het debuut van Beau Aldenhuijsen. Eerder heeft hij Schaduwspoor en Liefde van het lot geschreven onder zijn pseudoniem Beau J. Bakkenhoven.

Boekgegevens
Titel: Zorgenkindje
Auteur: Beau Aldenhuijsen
Verschijningsdatum: 25-09-2020 Aantal pagina’s: 166
ISBN: 9789464035803 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 19,99 Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)