Agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag rond 04:30 uur in de Hofdijkstraat twee Haarlemmers aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. De 36-jarige man en 30-jarige vrouw zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten vast voor verder onderzoek.

Vroeg in de ochtend kwam een melding binnen van een conflict in Hofdijkstraat tussen een man en een vrouw. Daarbij werd mogelijk een stroomstootwapen gebruikt.

De politie ging direct naar de locatie en zag in een auto een stel dat voldeed aan het signalement. De personen werden staande gehouden en de auto werd onderzocht. Agenten vonden in het voertuig een stroomstootwapen en een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Daarop werden beide verdachten aangehouden.

Er is door de politie een onderzoek ingesteld.


 

 

 

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelRestauratie Christian Müllerorgel van start
Volgend artikelVoetballer Tyrell Malacia ambassadeur Week van Lezen en Schrijven
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.