Storytrail stadswandeling Haarlem

0

Ga op zondag 4 juni mee met de Storytrail stadswandeling Haarlem en beleef de stadsgeschiedenis op een heel bijzondere manier. Verteller Godefridus neemt u mee terug in de tijd en laat u genieten van mooie, spannende en bijzonder sterke verhalen.

Haarlem staat al eeuwenlang in de schaduw van een grotere broer op steenworp afstand: Amsterdam. Maar wat heeft Amsterdam dat Haarlem niet heeft? Slechts weinigen weten dat Haarlem in de Middeleeuwen groter en belangrijker was dan zijn wereldberoemde buurstad. In Haarlem woonden ooit de graven van Holland – Willem II bijvoorbeeld, die het bijna tot keizer schopte. En het Beleg van Haarlem was een van de meest dramatische episodes uit de Tachtigjarige Oorlog. Maak het mee tijdens deze vertelwandeling en u zult Haarlem nooit meer onderschatten.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 4 juni 2017 om 14.00 uur op de Grote Markt voor de Vleeshal. Reserveren is noodzakelijk via
www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem.

Koop uw tickets uiterlijk vier dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7GE5546 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).