Openlijke geweldpleging: getuigen gezocht

0

De politie is op zoek naar getuigen van een openlijke geweldpleging op vrijdag 5 mei rond 21.00 uur in Haarlem.

De politie kreeg op die vrijdagavond een melding van een openlijke geweldpleging op de Schalkwijkerweg te Haarlem aan de waterzijde. Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek een man door meerdere personen te zijn mishandeld. Na het incident ontdekte het slachtoffer ook dat zijn telefoon was weggenomen. Het slachtoffer is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis ter controle.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met dit geweldsincident, dat plaatsvond op vrijdag 05 mei 2017 omstreeks 21:00 uur? Bel dan s.v.p. met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Delen maar! :)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •  
 •  
Vorig artikelStorytrail stadswandeling Haarlem
Volgend artikelWorkshop door Buutvrij Coaching
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.