Try out Politiek Cafe Haarlem geeft alle reden tot voortzetting

0

Op vrijdag 15 juli vond de proefuitzending plaats van het Politiek Cafe, een samenwerking tussen Pletterij, Haarlem Weekblad en NH Nieuws. Na de zomer start deze nieuwe serie.

Daags na de raadsvergadering blikken we terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op. Moderatoren van het programma zijn Jan Hoekema, Pletterij, Geja Sikma, NH Nieuws en Joost Verhagen, Haarlems Weekblad.

In de proefuitzending waren te gast Bas van Leeuwen (wethouder D66) en Danny van Leeuwen (Actiepartij – de coalitiegenoot die geen wethouder levert – een unicum in de Haarlemse politieke geschiedenis). Accordeonist Roelof Ruis zorgde voor de muzikale omlijsting. Joost Verhagen deed de eerste column.

De proefuitzending was bedoeld om de formule te testen en te bekijken waar er fijngeslepen en bijgestuurd moet worden. Er is altijd reden tot verbetering maar de proefuitzending gaf alle reden tot vertrouwen in een mooie serie. Het Politiek Cafe is open voor publiek en te volgen via de (live)stream.

- Advertentie -