Op vrijdagavond kreeg de politie een melding dat er een gewapende overval was gepleegd op coffeeshop The Snoop aan de Rijksstraatweg in Haarlem.

Een onbekende man was rond 23.35 uur de coffeeshop binnengekomen en bedreigde het personeel met een groot mes. Hierna ging hij er met een onbekende buit vandoor in onbekende richting. Niemand raakte bij deze overval lichamelijk gewond.

De politie heeft direct onderzoek ingesteld en o.a. camerabeelden veiliggesteld en getuigen gehoord. De districtsrecherche Kennemerland zet dit onderzoek voort.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk deze onbekende dader hebben gezien in de omgeving van de Rijksstraatweg, vóór of na de overval. Van hem is bekend dat hij tussen de 20 en 35 jaar oud is, vermoedelijk een lichtgetint uiterlijk heeft en hij droeg vrijdagavond een grijze trui of vest en had een capuchon op. Ook had hij zijn gezicht deels bedekt.

Heeft u iets gezien in die omgeving tussen 23.00 en 24.00 uur, dat te maken kan hebben met deze overval? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie via tel.nr. 0900-8844 of via het tipformulier.

 

 

 

- Advertentie -