Schietincident

0

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van een schietincident in Haarlem.

Zondagochtend meldde een man zich in het ziekenhuis met een schotwond. De man bleek niet levensgevaarlijk gewond.

Het onderzoek van de politie leidde zondagochtend naar een woning aan de Timorstraat / hoek Borskistraat in Haarlem-Noord. Hier werden door de politie meerdere mensen gevorderd uit de woning te komen. Omdat niet duidelijk was of meerdere verdachten zich nog in de woning bevonden, is het arrestatieteam zondagochtend de woning binnengevallen. Hierna werd een onderzoek verricht in de woning door de afd. Forensische Opsporing en de recherche. De politie heeft in totaal 4 verdachten aangehouden in verband met dit geweldsincident.

Op dit moment is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld en is het onderzoek in de woning nog gaande. De recherche onderzoekt de toedracht van dit geweldsincident, alsmede de rol van de diverse betrokkenen.

- Advertentie -
Vorig artikelIngezonden foto’s: Heropening de Wijkerbaan in Beverwijk
Volgend artikelSinterklaas Leest Voor: het échte sinterklaasgevoel in een nieuwe online serie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.