Grip op je Geld bij Resto VanHarte

0

Krijg waar je recht op hebt! Kom naar de workshop over geldzaken bij Resto VanHarte Haarlem Parkwijk

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert tijdens de Week van het geld (12 t/m 16 maart) op dinsdag 13 maart een gezellig driegangendiner met als thema geldzaken. Locatie is Resto VanHarte – Buurtcoöperatie Turquoise op Prinses Beatrixplein 51-53 in Haarlem.

Een ervaren budgetcoach gaat tijdens het driegangendiner in op toeslagen en regelingen en geeft advies. Vind jij administratie en financiën ingewikkeld? Je bent niet de enige! Kom op 13 maart naar Resto VanHarte. Laat je informeren, eet gezellig mee en ontmoet je buurtgenoten.

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens het driegangendiner. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn zeven euro per persoon. Kortingsgasten betalen vier euro. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus aan en eet gezellig mee!

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.