Musicalgroep BOMS speelt “Levenslang”

0

Na “Souvenirs”, de jubileumvoorstelling van BOMS in 2017, werd het tijd voor een fonkelnieuwe musical, helemaal op het lijf geschreven van deze getalenteerde groep zangers, dansers en spelers. Het resultaat: de musical LEVENSLANG.

In deze musical maken we kennis met de bewoners van vrouwengevangenis De Sluis. Dit huis van bewaring wordt bevolkt door vele kleurrijke types: van de opvliegerige Bertha tot de lieve oude Elisabeth, van de verslaafde Maria tot de altijd zieke Willy. Ook onder het personeel vinden we de meest uiteenlopende karakters, elk met een eigen verhaal. Onder hen: de bikkelharde vrouwelijke directeur Baay.

Het leven van de Sluis-bewoners wordt op z’n kop gezet door de komst van Petra, een undercover-journalist van het plaatselijke Nieuwsblad. Zij is getipt door een klokkenluider uit de gevangenis. In het bijzonder over de wantoestanden daar.

“LEVENSLANG” is een aanstekelijke musical met vrolijke, donkere en soms aangrijpende kanten.

We spelen de voorstellingen op een andere locatie dan voorgaande jaren. We hebben een hele mooie ambiance gevonden in de Felison Cruise Terminal, welke verrassend tot volledig theater wordt omgebouwd.

De Felison Cruise Terminal is te vinden aan de Cruiseboulevard 10, 1976 AB IJmuiden, het is de Cruise Terminal die bij het kleine strand ligt (navigatie Volendamkade 1). Er is ruime parkeergelegenheid en het is bereikbaar met het openbaar vervoer.

U kunt ons zien spelen op donderdag 15 november, vrijdag 16 november en zaterdag 17 november om 20.00 uur. En we spelen een matinee op zondag 19 november om 14.00 uur.

Kaarten zijn te verkrijgen via ons mailadres info@musicalgroepboms.nl, via de website www.musicalgroepboms.nl of telefoonnummer 06-13033080 (Hanneke)

Tot in november! We hebben er zin in.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)