ONK Poker kampioenschap van Haarlem 2019

0

Op 16 Maart 2019 is er voor de derde keer op rij een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker Haarlem. Een professioneel georganiseerd legaal pokertoernooi voor iedereen die het leuk vind om te pokeren.

Dit pokertoernooi wordt georganiseerd door ONKPoker en sv Dio. De vorige edities van 2017 en 2018 waren uitverkocht met 100 poker spelers.

Inschrijven is nog mogelijk via de website van www.onkpoker.nl voor slechts € 12.50. Tevens is het mogelijk om u in te schrijven bij sv Dio voor de prijs van € 15.-.

Dit pokertoernooi is zeer laagdrempelig en wordt gespeeld door beginnende en gevorderde spelers tezamen. Wordt u de volgende Open Nederlands Kampioen Poker speler van Haarlem dan plaatst u zich rechtstreeks voor de finale. Voor de winnaar van de finale wacht een jaar lang gratis poker spelen met het team van ONKPoker in binnen en buitenland.

Heeft u zin om gezellig een avondje te komen pokeren dan bent u van harte welkom op 16 maart bij voetbalvereniging DIO, Tennispad 3 in Haarlem, vanaf 19.00u zijn wij geopend. Het toernooi begint om 19.30u en u kunt nog instromen tot 20.30u. Wilt u meer informatie dan kunt u dit ook vinden op www.onkpoker.nl.