Haarlemmer Marcel Vittali onderdeel van Dakar Press Team in Saoedi Arabië

2

Haarlemmer Marcel Vittali maakt in januari 2020 onderdeel uit van het Dakar Press Team in Saoedi Arabië. Hij zal meerijden als chauffeur en is dé technische man van het Nederlandse team dat parallel meerijdt met het racetraject.

De race in Saudi Arabië is van 5 tot 17 januari maar het persteam is in totaal 3 weken weg. De auto’s zijn vorige week naar Marseille gereden en van daaruit worden ze, met proviand en al, verscheept naar Jedda, een bekende havenstad in Saudi Arabië. Het team waar Vittali deel van uitmaakt stapt op 1 januari op het vliegtuig.

Marcel is in het dagelijks leven eigenaar van Elektrotechnisch Bureau Marcel Vittali en al jaren werkzaam als elektrotechnisch monteur in Haarlem en omgeving. Naast zijn liefde voor zijn vak zijn motoren en auto’s een grote hobby. “Ik kan het amper geloven. Tijdens Dakar 2020 mag ik mijn hobby met mijn vak combineren! Het is echt een droom die uitkomt.”

Advertentie

2 REACTIES

Comments are closed.