Haarlemse Blues Club: Tomi Leino Trio (Finland) [Update: geannuleerd i.v.m. coronavirus]

0

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het spijt ons te moeten mededelen dat we het concert van Tomi Leino Trio van zondag 22 maart annuleren. Daarmee geven we gehoor aan de adviezen vanuit het R.I.V.M. m.b.t. het coronavirus.

Wij houden de berichtgeving vanuit de overheid en het R.I.V.M. nauwlettend in de gaten en zullen onze verantwoordelijkheid blijven nemen om onze bijdrage te leveren in het kader van de volksgezondheid.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Op zondag 22 maart 2020 vindt de eerstvolgende editie van de Haarlemse Blues Club plaats in Theater Circus Hakim te Haarlem aan de Korte Verspronckweg 7-9. Showtime is 15:30. De Finse groep Tomi Leino Trio zal een show geven.

Tomi Leino Trio is een van de meest succesvolle bluesbands uit Finland. De band toert regelmatig in Scandinavië en Midden-Europa en bestaat uit drie bluesspecialisten. Ieder ruimschoots hun sporen verdiend in de samenwerking met Amerikaanse bluesmeesters als James Harman, R.J. Mischo, Barrelhouse Chuck, Terry Hanck en vele anderen.

Tomi Leino is een blueszanger, gitarist & harmonicaspeler uit Helsinki, Finland. Als autodidact heeft hij het grootste deel van zijn leven geluisterd en blues gespeeld. De leden van de ritmesectie – Jaska Prepula op bas & gitaar, en Mikko Peltola op drums – hebben ook al sinds hun tienerjaren blues gespeeld, en hun stevige bluesgroove is al op vele Amerikaanse en Europese gerenommeerde festivals te horen geweest.

Tomi Leino Trio speelt blues met veel gevoel en legt diepe grooves neer. Hij zet de zaal op z’n kop of het nu in de kroeg of op een groot festival is. Leino bracht in 2016 hun laatste cd “Hip Shootin'” uit. Die kreeg lovende recensies in de blueswereld. Het album werd live opgenomen op een tweesporige opname, het spontane spel, flair en hun diepe kennis van de muziek is erg mooi vastgelegd. Het vorige album van de band “Get On Down” werd uitgebracht in 2013. Het album was onlangs uitverkocht maar is opnieuw uitgegeven.

Deze toppers spelen de enige show in Nederland van deze tour en we zijn blij dat we ze hebben kunnen strikken voor een show in de Haarlemse Blues Club.

Info
Zondag 22 maart, 15.30 uur (zaal open 15.00 uur)
Haarlemse Blues Club
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie