Inspiratie Café Haarlem

0

Jong talent, multidisciplinaire kunst en de kracht van zang bij dè kunstenaars meet-and- greet van Haarlem. Elke derde dinsdag van de maand verzorgt Stichting Conserto een onvergetelijke avond, waarbij kunstenaars/acts van diverse disciplines en culturen voor u optreden en vervolgens een vraaggesprek met u aangaan.

Hebt u weleens een uitvoering gezien of in een museum rondgelopen en gedacht dat u wel meer zou willen weten over het creatieve proces, de technieken en de kunstenaar zelf? Dit is uw kans!

Vanaf 19:30u is de bar open en om 20:00u starten de optredens in de Verhalenhuiszaal. In de pauze en achteraf kunt u genieten van een drankje en een hapje en nader kennismaken met de aanwezige kunstenaars. Wellicht zelfs een kunstwerk, cd of gesigneerd boek van hen bemachtigen.

Op 17 maart kunt u weer een bijzondere, verrassende avond bijwonen met:
Bewegingstheater door beeldend kunstenaar Silver van den Bosch van Studio Mapa Haarlem, prachtige zang door de jonge zangeres/actrice Elaine Hakkaart, de kunst van het maken van muziekvideo’s door componist/conceptualist Pelle Kuipers en tot slot geeft Sujaya van Luyn ons een voorproefje van haar voorstelling Fireheart, die gaat over zingen, ontspannen en plezier.

Info
17 maart 20:00 uur
Kaartjes à €. 10,00 (incl hapjes) kunt u van tevoren reserveren via
www.verhalenhuishaarlem.nl/event/inspiratie-cafe/
Locatie: Verhalenhuis Haarlem, van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan voor de Nieuwsbrief of mail janinepas@conserto.nl ovv Nieuwsbrief.

Voor meer informatie klik hier of mail janinepas@conserto.nl ovv informatie Inspiratie Café.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie