Walking Football in Haarlem Schalkwijk en Noord

0

In Haarlem kunnen senioren zowel in Haarlem Schalkwijk en Noord meedoen aan Walking Football. In het kort is het voetbal zonder rennen. Een laagdrempelige manier om senioren op ongedwongen wijze te laten sporten.

In Haarlem Schalkwijk kan er op woensdagochtend 4x gratis kennis worden gemaakt. Iedere woensdag van 10.00 – 11.00 uur bij SV Olympia. Meer info en aanmelden bij Lucia Grooff: LGrooff@sportsupport.nl.

In Haarlem-Noord kan bij HFC EDO iedere woensdagmorgen van 9.00 – 10.00 uur mee gevoetbald worden met de Old Starts Walking Football voor 60+ op het terrein aan de Mr. Jan Gerritszlaan. Liefhebbers en nieuwsgierigen kunnen zich aanmelden bij Pieter Duinkerken via secretaris@hfcedo.nl of 06-21716359.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)