SeniorWeb Haarlem gaat online

0

Het ziet ernaar uit dat SeniorWeb Haarlem door de coronacrisis voorlopig geen live cursussen meer kan geven. Vandaar dat wij van plan zijn onze activiteiten online aan te bieden via het programma Zoom.

Vanaf 17 februari gaan wij iedere woensdagochtend een online spreekuur houden. Dit spreekuur begint om 10 uur en wordt voorafgegaan door een korte presentatie over een actueel onderwerp. Na de presentatie kunt u vragen stellen over computers, tablets en smartphones.

De onderwerpen van de presentaties

  • 17 februari – onze online activiteiten.
  • 24 februari – de DigiD app
  • 3 maart – digitaal nalaten
  • 10, 17, 24 en 31 maart – veiligheid (themamaand van het landelijke SeniorWeb over veiligheid)

Voor de spreekuren dient u zich van tevoren aan te melden op telefoonnummer 06-22092895 of via onze website: www.seniorwebhaarlem.nl. Als u ook uw e-mailadres doorgeeft kunnen wij u vooraf een korte uitleg geven over het programma Zoom.

Online cursussen
Verder zijn wij van plan korte online cursussen te geven via Zoom. Een greep uit de mogelijkheden: Smartphone/tablet en Whatsapp (beide voor Android) Windows Verkenner, Tekstverwerking, Gmail, IPhone/iPad.

Data hiervoor zijn nog niet bekend maar als u hiervoor belangstelling heeft kunt u zich opgeven bij 06-22092895. Wij maken dan een wachtlijst en bij voldoende belangstelling gaan wij organiseren.

Voor meer informatie: 06 – 22092895 (ook via WhatsApp).

 

 

- Advertentie -
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)