Coronaveilige hulp bij computerproblemen

0

Haperende e-mail, uw laptop gaat op zwart of uw smartphone zit vol reclame. Met al deze digitale problemen kunt u ook dit jaar terecht bij de computervraagdagen van SeniorWeb op 19, 20 en 21 januari.

Normaal kunt u dan binnenlopen bij een van de leslocaties van SeniorWeb in Haarlem Heemstede, of Zandvoort. Nu dat niet kan komt SeniorWeb Haarlem met een digitale Coronaveilige oplossing.

Wie een vraag of een probleem heeft, kan zich telefonisch of via de website (SeniorWebHaarlem.nl) aanmelden voor een van de drie ochtenden. SeniorWeb Haarlem verzorgt dan een online vragenuur met het beeldbelprogramma Zoom. De vrijwilligers van SeniorWeb Haarlem proberen online direct een antwoord te geven op uw vragen. Heeft u geen vragen, dan kunt u ook gewoon meekijken.

Aanmelden
Wie zich aanmeldt krijgt natuurlijk vooraf uitleg hoe Zoom werkt. Per ochtend zijn er twee sessies: om 10.00 uur en om 11 uur. Elke online bijeenkomst begint met een korte actuele presentatie.

Dit zijn de onderwerpen:

  • dinsdag 19 januari De Cloud, wat kun je er mee?,
  • woensdag 20 januari Zo handig is WhatsApp,
  • donderdag 21 januari Hoe kom ik van die Cookies af?

U kunt zich aanmelden op tel. 06-22 092 895 of op seniorwebhaarlem.nl U krijgt vervolgens een bevestiging met een aanmeldcode voor de bijeenkomst.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikel8 Noord-Hollandse projecten maken kans op Appeltje van Oranje 2021
Volgend artikelWelke vrouw verdient Ribbius Peletier-penning 2021?
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.