Filmschuur presenteert: De Nederlandse Filmnacht – Paradise Drifters

0

Op vrijdag 20 maart is het weer tijd voor een feestje! De Filmschuur pakt deze avond flink uit, net als bij de evenementen rondom ‘Broers’ en ‘Nocturne’. Dit keer rondom de film ‘Paradise Drifters’: Een rauwe roadmovie van debuterend regisseur Mees Peijnenburg. Na afloop van de film is er een nagesprek met de cast & crew en wordt in de foyer en het café van de Filmschuur een feest gebouwd rondom thema’s uit de film.

Paradise Drifters is het speelfilmdebuut van regisseur Mees Peijnenburg, over de zoektocht van drie dak- en thuisloze jongeren naar geld en nieuwe kansen. Met Jonas Smulders, Bilal Wahib en een overdonderende rol van debuterend actrice Tamar van Waning.

In de hoop op een ander leven reizen Chloe, Lorenzo en Yousef richting het zuiden van Europa. Yousef mag zijn jeugdinrichting verlaten, maar heeft geen familie om naar terug te keren. Chloe is zwanger van haar stiefvader en wordt weggestuurd naar Spanje. Lorenzo wil met drugssmokkel snel geld verdienen. Alle drie hebben ze een andere achtergrond, maar ze delen de angst om op eigen benen te staan. In hun kat- en muisspel wantrouwen en gebruiken ze elkaar om hun eigen doelen te bereiken.

De Schuur wordt tijdens deze filmnacht omgetoverd tot een waar Drifters’ Paradise met elementen uit de film. Van de cast & crew van de film zijn niemand minder dan regisseur Mees Peijnenburg én hoofdrolspeelster Tamar van Waning aanwezig. Zij worden na de film aan de tand gevoeld door Schuurjongeren Mara en Mathilde. Verder kun je op zoek naar je Bloes Brother, de rappers van Woord voor Woord gaan live een rap ten gehore brengen die gebaseerd is op de film en kun je lekker dansen op de muziek van DJ Papi T.

Kaarten voor De Nederlandse Filmnacht – Paradise Drifters zijn verkrijgbaar via www.filmschuur.nl/filmnacht of telefonisch op 023-5173910.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)