Kom 7 januari in actie tijdens de Open Dag van triatlonvereniging IZGS

0

Gemeente Haarlem maakt Open Dag IZGS mogelijk

Triatlon is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. Benieuwd of een combinatie van zwemmen, fietsen en lopen iets voor jou is? Kom dan op 7 januari van 12:00-15:00 uur naar de open dag van IZGS, dé triatlonvereniging in Haarlem. Dit evenement wordt gefinancierd met een subsidie van de Gemeente Haarlem en vindt plaats in en rondom zwembad De Planeet. Doe mee met de zwemloop, volg een zwem- of hardloopclinic en kom de sfeer bij de vereniging proeven!

De zwemloop, tevens het eerste selectiemoment van het jaar voor die triatleten van IZGS, zal bestaan uit twee onderdelen, 10 banen zwemmen (250 meter) en een loop in en om Het Schoterbos (2,5 km). Vervolgens zal er een zwemclinic verzorgd worden onder leiding van de zwemtrainer van IZGS: Antoine Flori, hij geeft je tips om de borstcrawltechniek beter te beheersen. Hierna start een loopclinic onder leiding van looptrainer Kees van Leuven. Hij zal een korte looptraining geven van een half uur: inlopen, oefeningen, loopscholing, loopprogramma en uitlopen.

Tijdens de Open Dag kun je ook je fietskunsten testen op een indoor bike, op deze manier komen alle elementen van een triatlon aan bod. Bioracer, de clubkleding sponsor, presenteert de laatste trends op het gebied van loop-, fiets- en triatlonkleding. Zwemschool ‘t Spaarnehuys, één van de nieuwe sponsoren van IZGS, stelt zich voor. Meer nieuwe sponsoren zijn van harte welkom bij de open dag. IZGS komt volgend jaar namelijk met maar liefst 3 teams uit in de landelijke competitie. Deze teams zijn nog op zoek naar sponsoren.

Tijdens de Open Dag presenteert de vereniging zich. Het is voor mensen uit Haarlem en omstreken dé mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met deze opkomende sport!

Samen met de triatleten van IZGS meedoen aan de zwemloop? Dat kan! Meld je dan vóóraf aan via onderstaand e-mailadres. De zwem- en loopclinic zijn geheel vrijblijvend en aanmelden hiervoor kan op de dag zelf. Dit spetterende evenement is voor iedereen gratis toegankelijk.

Voor meer informatie over de club én aanmelden voor de recreatieve zwemloop, kijk op: https://tvhaarlem-izgs.com of stuur een mail naar: tvhaarlemizgs@upcmail.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)