Welke vrijwilliger verdient een bloemetje?

0

Nieuwjaarsactie PvdA Haarlem

Kent u iemand in de buurt die zich inzet voor buren, vrienden of familie? Iemand die laat zien dat samen veel beter werkt dan ieder voor zich? Doe dan mee aan aan de nieuwjaarsactie van PvdA Haarlem en misschien zet de PvdA diegene begin januari in het zonnetje!

Samen werkt beter dan ieder voor zich. De PvdA kiest voor een sterk en sociaal Haarlem. Een stad waar jong en oud een baan heeft voor een goed salaris, waar een ieder kan rekenen op goede zorg en het beste onderwijs, waar iedereen woont in een prettige en veilige buurt. Een Haarlem dat werkt.

Maar dat kan de PvdA niet alleen, dat lukt alleen als we samen werken en naar elkaar om kijken. Veel Haarlemmers doen dit al en in 2014, in 2015 en in 2016 heeft de PvdA daarom verschillende Haarlemmers in het zonnetje gezet: Monique Hutzezon uit Molenwijk, die via de Facebookpagina ‘Gratis af te halen in Haarlem’ mensen blij maakt met dingen die anderen niet meer nodig hebben; Femina Olthuis, die als bewoner van het Drielandenhuis in Schalkwijk altijd klaarstaat voor haar buren en zich inzet voor een solidaire wereld; Paul Meulman, bijna dagelijks actief als vrijwilliger bij de stichting Ontmoet Elkaar in Parkwijk; Willem van Wonderen, gezicht van de volkstuinen in Haarlem en de schooltuintjes in Schalkwijk; Sandra Brandt, die zich inzet voor haar buurt; Mohamed Elmesbahi, die een loopclub heeft opgericht; Gerard Duppen, die zich inzet voor zijn buurt; Marion van der Vegt, één van de oprichters van Rebup; Albert Diederik, voorzitter van de wijkraad Scheepmakersdijk; Caroli Kooistra, vrijwilliger die taalles verzorgt; Nacima Khelfi, o.a. de vrouw achter vrouwengroep Tabhita en oprichter van kringloopwinkel de Schalk in Molenwijk opgericht; Mohamed Mounji, vrijwilliger bij de Stichting Samen Haarlem; Ans en wijlen Joop Teunisse, een echtpaar met hart voor hun wijk en onze stad.

Welke Haarlemmers mag de PvdA begin 2017 in het zonnetje zetten? Kent u iemand in de buurt die zich inzet voor buren, vrienden of familie? Iemand die laat zien dat samen veel beter werkt dan ieder voor zich? Dan kunt u die persoon aanmelden op de website van PvdA Haarlem: www.haarlem.pvda.nl.