Man gestoken bij poging beroving

0

Op vrijdagmiddag is een 19-jarige man uit Haarlem gewond geraakt bij een poging tot beroving in het Schoterpark aan de zijde van de Meester Jan Gerritszlaan in Haarlem.

Het slachtoffer verklaarde dat hij omstreeks 14.20 uur met een vriend door het Schoterpark liep, toen er vanuit tegengestelde richting een man op hen af kwam lopen. De man eiste de tas van het slachtoffer. Toen hij deze niet af wilde geven ontstond er een vechtpartij waarbij het slachtoffer met een mes werd gestoken.

De verdachte zou hierna zijn weggelopen en vervolgens in een zwarte personenauto  weggereden.

Het slachtoffer is zelf naar een ziekenhuis gegaan waar de wonden werden gehecht.

Getuigen
Getuigen of mensen die meer weten worden verzocht contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Advertentie