Rugtas gestolen

0

Afgelopen woensdag (12-08-2020) zijn een 37-jarige Poolse vrouw en een 37-jarige Poolse man aangehouden in de buurt van het Stationsplein in Haarlem op verdenking van het stelen van de rugtas van een 41-jarige Amsterdammer.

De Amsterdammer vergat zijn rugtas mee te nemen uit een bus bij Haarlem Centraal. Bij de doorzoeking van de bus was de tas verdwenen. Door middel van een telefoon in de tas kon de tas getraceerd worden, net als de twee verdachten die vermoedelijk de tas hadden meegenomen. Deze verdachten zijn aangehouden door de politie.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van de beroving rond 21 uur? Of heeft u andere informatie over deze diefstal? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Advertentie