Pletterij op livestream tijdens de lockdown

0

In de twee weken durende periode van verzwaarde lockdown gaat de Pletterij door met een aantal programma’s via de livestream.

Woensdag 11 november, 16.00 uur, is in ‘Een goed geprek met Jan Hoekema’ Marc Teulings, de directeur van het VMBO Haarlem College, te gast. Donderdag 12 november is een Doculab- avond van 20 tot 22 uur waarin de documentaire ‘De laatste sociale advocaten’ van Ingeborg Janssen over het sociale advocatencollectief Rotterdam is te zien. Na afloop vindt een gesprek met Haarlemse sociale advocaten plaats.

Dinsdag 17 november is om 20.00 uur de tweede aflevering in de serie ‘Haarfijn’ van de Rooie Vrouwen in de PvdA. Dit keer over de nalatenschap van het gedachtengoed van Simone de Beauvoir. Woensdag 18 november, 16.00 uur, is Hart voor Haarlem raadslid Louise van Zetten te gast in het wekelijkse ‘Goede gesprek met’ bij Jan Hoekema.

Meer op www.pletterij.nl.