Informatiebijeenkomst Prostaatkanker

0

De informatiebijeenkomst is voor mensen met prostaatkanker en hun naasten. U krijgt informatie over wat prostaatkanker is, welke behandelingen mogelijk zijn en de bijwerkingen van hormoontherapie bij prostaatkanker. Een seksuoloog geeft informatie over seksualiteit bij prostaatkanker. Er is voldoende ruimte om uw vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Vanwege het coronavirus bieden wij u deze bijeenkomst digitaal aan via het platform Zoom. Als u zich aanmeldt bij het inloophuis ontvangt u een paar dagen voor de bijeenkomst een mail met daarin de gegevens over het inloggen en deelnemen via Zoom.

Sprekers: Uroloog / gespecialiseerd verpleegkundige urologie/oncologie en seksuoloog van het Spaarne Gasthuis

Datum en tijd: Dinsdag 30 maart 2021 van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: digitaal via Zoom

Aanmelden (verplicht):
U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij het Inloophuis Kennemerland via info@inloophuiskennemerland.nl of (023) 888 5367, of het Adamas Inloophuis via mail@adamas-inloophuis.nl of (023) 680 233

Meer informatie
Heeft u vragen over deze bijeenkomst of over het programma Zoom? Neem dan contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting van het Spaarne Gasthuis via patientenvoorlichting@spaarnegasthuis.nl of via (023) 224 2060. Of belt u met een van de inloophuizen.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelWaarderbrug langer afgesloten
Volgend artikel100 jaar Handelsregister: van zeker zaken doen tot de bestrijding van fraude
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.