Een Venetiaanse bruiloft

Het nieuwe boek van Antoon Erftemeijer uit Haarlem is verschenen

0

Op vrijdag 5 maart is het nieuwe boek ‘Een Venetiaanse bruiloft – Een Peter Hunter-detective’ van Antoon Erftemeijer verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Op verzoek van een Franse diplomaat reizen kunstdetective Peter Hunter en zijn medewerker Jos Niewindt naar Venetië. Hun hulp is nodig: een ‘Groep V’ wil afdwingen dat het immense schilderij ‘De bruiloft van Kana’ van Paolo Veronese, dat in het Louvre hangt, terugkeert naar de oorspronkelijke plek: de refter van het oude Venetiaanse klooster Giorgio Maggiore. Wie gaan er schuil achter die ‘Groep V’? En bereiken zij hun doel?

 

Over de auteur
Antoon Erftemeijer is kunsthistoricus, beeldend kunstenaar en schrijver. Van hem verschenen eerder de verhalenbundel Ogentroost en de roman Dura Mater. Een Venetiaanse bruiloft is deel vier in de reeks Peter Hunter-detectives. Eerder verschenen Een Halszaak in Haarlem, Het rode bruidje en De apostel van Bern.

Boekgegevens
Titel: Een Venetiaanse bruiloft – Een Peter Hunter-detective
Auteur: Antoon Erftemeijer
Verschijningsdatum: 05-03-2021
Aantal pagina’s: 106
ISBN: 9789464311952
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 17,99
Uitvoering: Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

- Advertentie -
Vorig artikelWelkom in de kraamkamer van Moeder Natuur
Volgend artikelPolitie rijdt auto klem
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.