Vaccinatie- en testlocatie bij Kennemer Sportcenter Haarlem Noord

0

Op vrijdag 12 maart 2021 opent de GGD een vaccinatielocatie bij het Kennemer Sportcenter in Haarlem Noord. Op maandag 15 maart opent daar ook een nieuwe testlocatie. Tot dan is de testlocatie bij de Waarderpolder nog in gebruik. Burgemeester Jos Wienen is bij de opening aanwezig.

Haarlem heeft 2 teststraten en een aparte fiets-wandelteststraat. De vaccinatielocatie is geopend van 9.00 tot 16.30 uur, met uitzondering van dinsdag en donderdag. Dan is hij geopend van 12.30 tot 20.00 uur. De testlocatie is 7 dagen per week van 8.30 tot 17.00 uur geopend.

Bekijk meer informatie over vaccinaties en testen op corona op de website van de GGD.

 


- Advertentie -
BRONGemeente Haarlem
Vorig artikelOmbouw lege winkels maakt meer dan 20.000 woningen mogelijk
Volgend artikelNationale Pannenkoekdag laat ouderen niet in de kou staan
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.