Meisje (12) mishandeld, politie op zoek naar getuigen

0

De politie in Haarlem is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op woensdagavond  (10-03-2021) plaatsvond op een parkeerplaats aan de Veerplas in de Waarderpolder.

Omstreeks 19.45 uur kreeg de politie melding dat een 12-jarig meisje uit Haarlem ernstig was mishandeld. Het meisje stond met een aantal leeftijdsgenoten op het parkeerterrein te praten toen er twee jongens aan kwamen lopen. De jongens vonden dat het groepje weg moest gaan en zij begonnen de jeugd weg te duwen. Een van de jongens had een kettingslot in zijn hand waarmee hij het slachtoffer meerdere malen sloeg. Na het incident liepen de twee daders weg. Het meisje werd voor onderzoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De jongen die het meisje mishandelde is mogelijk 12 of 13 jaar oud en 1,65 meter lang. Hij droeg een lange donkere winterjas en een capuchon en mogelijk een joggingbroek. Zijn gezicht was bedekt met een masker. De andere jongen was vermoedelijk ouder (15 of 16 jaar oud) en langer (1,90 meter). Hij had een slank postuur. Deze jongen droeg een donkere jas tot op de heup, een capuchon en een donkere broek.

Getuigen
De politie is te bereiken op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 


- Advertentie -
Vorig artikelRegels avondklok tijdens de Tweede Kamerverkiezing
Volgend artikelOmbouw lege winkels maakt meer dan 20.000 woningen mogelijk
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.