Gespreksserie Pletterij

0

De Pletterij gaat een jaar lang in gesprek met de leden van de Haarlemse gemeenteraad. De interviewserie is elke vrijdag van 16.00- 16.30 uur. De gesprekken beginnen op 2 april.

Interviewer Jan Hoekema praat met individuele raadsleden over de corona-epidemie, de Haarlemse politieke actualiteit en de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

De raadsleden zijn op alfabetische volgorde uitgenodigd. Jacques Amand (Trots Haarlem) bijt het spits af op 2 april, gevolgd door Moussa Aynan (Jouw Haarlem). Dan is VVD’er Joris Blokpoel aan de beurt. De gesprekken in de Pletterij zijn wekelijks vanaf april tot en met maart volgend jaar, met uitzondering van de maanden juli, augustus en de laatste twee weken van december.

De interviews worden live-gestreamd en zijn als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

- Advertentie -
Vorig artikelStadsschouwburg & Philharmonie Haarlem lanceert de PodCast & Crew
Volgend artikelWelkom in de kraamkamer van Moeder Natuur
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.