Bestuurder rijdt door na aanrijding met kinderwagen

0

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op dinsdagmiddag (09-03-2021) bij de Vondelweg in Haarlem waarbij een van de partijen doorreed.

Omstreeks 13.45 uur kreeg de politie melding van het ongeval. Ter plaatse bleek een 33-jarige vrouw uit Haarlem langs de parallelweg naast de Vondelweg te hebben gelopen met een kinderwagen. In de kinderwagen lag haar 6 maanden oude dochtertje.

Toen zij de parallelweg over wilde steken werd de kinderwagen gegrepen door een snor- of bromfietser die juist langs kwam rijden. De kinderwagen viel om en werd zo’n vijf a zes meter meegesleurd. De bestuurder van de brom- of snorfiets (een witte scooter) bleef niet bij het ongeval, maar reed door. Zijn identiteit werd niet bekend.

Het baby’tje werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis en hier ter observatie opgenomen.

Getuigen
De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelPolitie rijdt auto klem
Volgend artikelBesluiten Provinciale Staten Noord-Holland 8 maart 2021
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.