Feestelijke opening Inspiratie Café Haarlem

0

Op dinsdagavond 21 januari vindt het allereerste Inspiratie Café plaats in het Verhalenhuis in Haarlem-Noord.

Stichting Conserto verzorgt elke 3e dinsdag van de maand een onvergetelijke avond, waarbij kunstenaars/acts van diverse disciplines en culturen voor u optreden en vervolgens een vraaggesprek met u aangaan. Hebt u weleens een uitvoering gezien of in een museum rondgelopen en gedacht dat u wel meer zou willen weten over het creatieve proces, de technieken en de kunstenaar zelf? Dit is uw kans.

*** In 2020 wordt bij Inspiratie Café Haarlem elke 3e dinsdagavond van de maand gegarandeerd verrassend, verbazingwekkend, humoristisch en ontroerend. Reden genoeg om een avondje televisie over te slaan! ***

Vanaf 19:30u is de bar open en om 20:00u starten de optredens in de Verhalenhuiszaal. In de pauze en achteraf kunt u genieten van een drankje en een hapje en nader kennismaken met de aanwezige kunstenaars. Wellicht zelfs een kunstwerk, cd of gesigneerd boek van hen bemachtigen.

De opening wordt op 21 januari gevierd m.m.v.
Het roemruchte Ampzing Genootschap, van-rechter-naar-edelsmid Ariane Medze, de reizende metaldichter Gerardo Insua Teijeiro en het jonge duo FADOpelos2. Natuurlijk nemen zij hun boeken, sieraden, dichtbundels en cd’s voor u mee!

Info
Kaartjes à €. 10,00 (incl hapjes) kunt u van tevoren reserveren via
www.verhalenhuishaarlem.nl/event/inspiratie-cafe/
Locatie: Verhalenhuis Haarlem, van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

Wilt u op de hoogte blijven? Mail janinepas@conserto.nl ovv Nieuwsbrief
Voor meer informatie klik hier of mail janinepas@conserto.nl ovv informatie Inspiratie Café

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)