Deze voorjaarsvakantie in de Stadsschouwburg Haarlem: Word een musicalster in 4 dagen

0

De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse!

De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland & Utrecht. Afgelopen zomervakantie was het opnieuw een groot succes in Haarlem met meer dan 50 aanmeldingen. 4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep onze docenten binnen vier dagen een musical in de spotlight.

De Musical4daagse in samenwerking met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem!
De Musical4daagse zal in de voorjaarsvakantie in samenwerking met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem worden georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in de Philharmonie in Haarlem.

Voor wie?
Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 18 februari tot en met 21 februari. Inschrijven kan tot 13 februari via de website: www.musical4daagse.nl. Let op, er is maar beperkt plaats! Kosten voor 4 dagen: €127,95

Wat vonden oud-deelnemers?
Fenna (11): “Het was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!” aldus Fenna.

Moeder van Taco: “Toen ik aan Taco (6 jaar) vroeg wat hij zo leuk vond aan de einduitvoering van de Musical4daagse, zei hij: “Als ik op het podium sta en de lichten gaan aan, dan voel ik me magisch!”. Hoe tof kan een vakantie zijn! Dank je wel Jeroen en Caroline.

Moeder van Veerle en Charlotte: “Bedankt lieve mensen van De Musical4daagse! Veerle en Charlotte hebben genoten, veel geleerd en gestraald! Het was erg goed georganiseerd en wat ontzettend leuk dat ze een mooi persoonlijk geschreven rapport meekregen. Complimenten en veel dank voor deze mooie ervaring!