Ticket verkoop Surfana Festival start 26 januari om 12:00 uur

0

Het is ijskoud en sneeuw dwarrelt uit de lucht maar we kunnen niet wachten tot de zomer begint. Ben jij ook toe aan warme zonnestralen, fijne beats en samen genieten in de natuur? Zorg dan dat je Surfana Early Bird Weekend Tickets niet mist! Dit jaar worden de Surfana Weekend Tickets in 3 fases verkocht. De verkoop start zaterdag 26 januari om 12:00 uur.

Join us, On another Journey…
Kom naar de 7e editie van het Surfana Festival in de duinen van Bloemendaal aan Zee in het prachtige Kennemerduinen National Park waar surf-minded liefhebbers van het goede en gezonde leven van over de hele wereld samen komen om te genieten van een unieke samensmelting van muziek, sportieve clinics, eten, kunst en liefde. Een ultieme beleving om te connecten met de natuur en met elkaar. Iets wat – al zeggen we het zelf bescheiden – de essentie van het bestaan raakt.

Surfana Festival 6-7-8 september 2019
Verscholen achter heuvelachtige duinen, badend in de zomerzon ligt in het glooiend groen landschap het festivalterrein én camping van Surfana.. De zacht ruisende zee nog net hoorbaar tussen de beats en schaterende kinderen, is een welkome afwisseling van de hectiek in de stad. Surfana Festival ademt ontspanning, biedt rust en brengt je terug naar de natuur. Vier dagen lang wordt Bloemendaal het decor voor zoete, zonovergoten festival vibes. Hier wil je bij zijn want Surfana is een beleving die je bij zal blijven en je wereld zal verruimen! Surfana is a way of life! De 7e editie van Surfana Festival vindt plaats op 6,7 en 8 september.

Surfana biedt een te gek weekend met top bands van over de hele wereld, surf, kite, natuur, mindfulness workshops en het lekkerste en gezondste eten en een gezellige natuurcamping. Surfana is een inspirerend evenement om het leven te vieren en een gezonde en sportieve lifestyle te stimuleren. Choose the good life!

Verandering data
Dit jaar vindt het Surfana Festival wat later in de zomer plaats om ervoor te zorgen dat iedereen die op de surfana vakantie, surf lessen en surf camps is geweest ook bij het festival aanwezig kan zijn. Zaterdag start de voorverkoop en we hopen dat jij erbij bent!

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)