Belevingsdagen Haarlem brengen wensen in vervulling

0

De landelijke Week Tegen Eenzaamheid is van 30 september tot en met 7 oktober. Coalitie Haarlem Ontmoet heeft de handen ineen geslagen en organiseert in die week de Haarlemse belevingsdagen. De organisatie is op zoek naar wensen om tijdens deze belevingsdagen te vervullen. Is de wens een uitje, dan kan dat binnen een straal van maximaal 50 kilometer van Haarlem. Wie bijvoorbeeld graag nog een keer bij het eigen geboortehuis wil kijken, de zee wil zien in Zandvoort of wie net als vroeger een ijsje wil eten in Bergen, kan de wens op een wenskaart zetten.

Wenskaarten
Die wenskaarten liggen klaar in alle wijkcentra in Haarlem. Schrijf uw wens en uw gegevens vóór 22 september op de kaart en doe die in de belevingsdagbox. In ieder wijkcentrum staat zo’n box.

Wie weet laat coalitie Haarlem Ontmoet uw wens uitkomen. U zit dan de eerste week van oktober in de DOCK of SIG-bus op weg naar uw favoriete locatie. Coalitie Haarlem Ontmoet neemt in de week van 23 september contact op als uw wens in vervulling mag gaan.

Hartenwens
Heeft u een ander soort wens, hulp nodig bij een klus of wilt u iets voor een ander doen? Vul dan ook het wenskaartje in. BUUV en Stichting nabestaandezorg gaan hiermee aan de slag.

Bel of mail voor informatie over de Belevingsdagen of de Hartenwens met Irma Hoorn, sociaal werker van DOCK: 06-38826361 en ihoorn@dock.nl.

 

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelHaarlem wil meer recyclen en gaat de wijken in met ‘Elke Kilo Telt’ container
Volgend artikelMeet & Greet avond met Wilma Geldof
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.