Danstalent Kirsten de Vos uit Haarlem doet mee aan Avastars

0

Bengelo, Fae, Jayvee, Jimmy Cool, Kioko, Chanora, Skye en Juan. Dat zijn de acht virtuele supertalenten die tegen elkaar strijden in de grensverleggende talentenshow Avastars.

Achter de ‘avastars’ schuilen enkele bekende namen uit de zangwereld waaronder Ben Saunders, Lisa Loïs, Dwight Dissels en voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer. Elke zanger vormt samen een professionele danser één avastar. Het zangtalent zorgt voor de aansturing van het gezicht en de stem van de avastar, en het danstalent draagt een speciaal pak waarmee het lichaam van de avastar wordt aangestuurd. Danstalent Kirsten de Vos uit Haarlem doet ook mee: zij brengt samen met Pearl Jozefzoon avastar Fae tot leven. Avastars wordt gepresenteerd door Kalvijn en is vanaf 24 februari 2023 om 20.30 uur te zien op SBS6.

Avastar Fae samen met Pearl Jozefzoon en Kirsten de Vos.
Avastar Fae samen met Pearl Jozefzoon en Kirsten de Vos.

Naast avastar Fae doen er dus nog zeven avastars mee. Avastar Bengelo bestaat uit zanger Ben Saunders en danser Angelo Pardo, en Sharon Doorson en danseres Charlice Johannes zijn samen avastar Chanora. Lisa Loïs vormt samen met Kelsey Ketting avastar Jayvee. Avastar Jimmy Cool treedt op met behulp van de stem van Dennis van Aarssen en de moves van Floris Bosveld, Dwight Dissels en Adil El-Hammouti vormen samen avastar Juan en Klaasje Meijer blaast met danseres Valery Bouwknegt leven in avastar Kioko. Avastar Skye wordt gevormd door zangeres Jill Helena en danseres Nathalie Chaves. Online reporter Moïse Trustfull zorgt voor backstage reportages.

In Avastars dansen én zingen virtuele supertalenten live on stage. Ze treden op voor een jury die bestaat uit vier grote namen uit de muziek- en danswereld: DJ Nicky Romero, Nick en Simon en topchoreograaf Dan Karaty. Elke performance barst van de special effects en moves die alleen in een virtuele wereld mogelijk zijn. Welk virtueel supertalent wint €50.000 en is de eerste avastar die een eigen single en videoclip mag opnemen met niemand minder dan Davina Michelle?

Avastars wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties. De show is het resultaat van een intensieve samenwerking met NEP Group. Avastars wordt mede mogelijk gemaakt door T-Mobile en Samsung.

Uitzendingen: vanaf 24 februari wekelijks om 20.30 uur op SBS6 en op KIJK.nl.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie