Het derde boek uit de tweetalige kinderboekenserie Rembrandt & Kiki is uit

0

Rembrandt & Kiki, de tweetalige tweeling, beleeft in elk boek een nieuw avontuur. De aantrekkelijk geïllustreerde prentenboeken zijn geschreven in het Nederlands en in het Engels.

In het derde boek dat net uit is, gaat de tweeling gaat met opa en oma naar de boerderij. Ze maken veel leuke dingen mee, maar waarom ruikt Rembrandt zo naar koeienvlaai?

Elk boek heeft een woordenlijst achterin, die correspondeert met de vetgedrukte woorden in de tekst. De gekozen thema’s staan dichtbij kinderen, om zo makkelijk een tweede taal te leren.  Kinderen kunnen zelfstandig met de boeken en de platen werken en spelen, doordat er op elke pagina een Nederlandse en een Britse vlag te vinden is.

Ook is er een gratis luisterboek en er zijn activiteiten beschikbaar via de website www.rembrandtkiki.com. Voor scholen is er een schoolpakket geschreven.

De auteurs, Marlies Veenhof en Jane Archer-Wilms, komen beiden uit het onderwijs en wonen in Heemstede en Aerdenhout.

Nu te bestellen:

  • Rembrandt & Kiki verhuizen naar Nederland/Move to The Netherlands
  • Rembrandt & Kiki in het museum/ in the Museum
  • Rembrandt & Kiki op de boerderij/ at the Farm

Voor meer informatie en bestellen: www.rembrandtkiki.com.

Volgend artikelVoorjaarsoffer in de Toneelschuur
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.