Oproep Hersenstichting: vrijwilligers gezocht

0

De Hersenstichting collecteert in de eerste week van februari 2016 voor de twintigste keer. Om dit jubileumjaar tot een groot succes te maken, zoeken wij enthousiaste vrijwilligers in uw omgeving.

Oproep Hersenstichting: vrijwilligers gezochtVrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. Er komen per jaar 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen. De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden en hersenaandoeningen te genezen. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting, voeren we vernieuwende projecten uit en werken we aan goede patiëntenzorg.

Voor dit werk is veel geld nodig. De jaarlijkse collecte levert hier een mooie bijdrage aan. Graag willen we ons collecteteam in vergroten. Hoe meer collectebussen langs de deur, hoe meer geld voor onderzoek en projecten. Daarom zoeken we collecteorganisatoren en collectanten. Helpt u ons mee? Een organisator is de spin in het web, regelt de afspraken met de collectant en zorgt voor de financiële afwikkeling. Deeltaken zijn ook mogelijk.

Van de collectant wordt gevraagd om 1 keer per jaar in de collecteweek een paar uurtjes te collecteren. Alle hulp is welkom. Aanmelden kan tijdens kantooruren per telefoon bij ons kantoor in Den Haag 070 – 360 48 16 , via een berichtje naar info@hersenstichting.nl of via de website www.hersenstichting.nl. Alvast heel hartelijk dank!

Advertentie