Twee mannen aangehouden voor heling van fietsen

0

Twee mannen (35 en 53 jaar) zijn in de nacht van woensdag op donderdag op de Prins Bernhardlaan in Haarlem aangehouden op verdenking van heling van fietsen.

Een bestelauto op de Bernhardlaan trok omstreeks 02.55 uur de aandacht van surveillerende agenten. De agenten hielden het voertuig staande en controleerden de laadruimte. Hierbij troffen ze acht fietsen aan. Twee fietsen bleken gesignaleerd te staan als gestolen. Alle fietsen zijn in beslag genomen.

De twee verdachten, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

- Advertentie -
Vorig artikelBevolkingsonderzoek borstkanker start in Haarlem
Volgend artikelDe Bibliotheek Zuid-Kennemerland slaagt met vlag en wimpel
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.