100% Selfmade in de Toneelschuur

0

Op 4 en 5 november 2015 wordt 100% Selfmade, een coproductie van Dox en Maas theater en dans, gespeeld in Toneelschuur te Haarlem. 100% Selfmade is een voorstelling voor jongeren en jong volwassenen en gaat over acht stoere mannen die hun droom najagen: een leven als danskunstenaar. Arthur Rosenfeld doet de choreografie, met onder andere Dane Badal (So you think you can dance 2015) en Erik en Thomas Bos (155).

Een crew van acht jonge mannen, verliefd op dansen, met verschillende achtergronden en allemaal eigenwijze laatbloeiers, jagen hun droom na: een leven als danskunstenaar. De ambities zijn hoog, maar lukt het hen om ook werkelijk tot iets te komen en blijft het collectief overeind? We zijn getuigen van de poging.

Ever Tried. Ever Failed. No Matter. Try Again. Fail again. Fail Better (Samuel Beckett).

Met gevoel voor humor laat 100% Selfmade zien dat tegenslagen een onverwachte bron van inspiratie kunnen zijn. Een voorstelling over groeps-struggles, durven falen en nietsontziende liefde voor dans.

DOX / Maas Theater & Dans werken met een team van jonge makers en dansers. Stoere gasten, van oorsprong breakers, die zich verdiepen in de wereld van de verfijnde kunsten.

Makers
Dans: Dane Badal, Erik Bos, Thomas Bos, Giorgio Costa, Liam McCall, Mohamed Naaleye, Cris van Tol, Wouter Vrijlandt
Concept: Hildegard Draaijer & Arthur Rosenfeld
Choreografie: Arthur Rosenfeld
Spel- en dansassistentie: Niels van der Steen, Victor Mentink, Erik Bos
Dramaturgie: Moos van den Broek
Decor: Ascon de Nijs
Kostuums: Nicky Nina de Jong
Lichtontwerp: Paul van Laak
Visuals: Thomas Bos
Muziek: o.a. van Johan Sebastian Bach, Kanye West, El Michels Affair, D train, Nicky Minaj, Nils Frahm, Roberto Roena, Herbert Von Karajan, James Blake, Ty Parr, Michael Jackson, La India Canela, Totally Enormous Extinct Dinosaurs
Coproductie: DOX / Maas theater en dans

100% Selfmade
Toneelschuur & Filmschuur, Lange Begijnestraat 9, Haarlem
Reserveren: www.toneelschuur.nl / 023 51 73 910
Aanvang: wo 4 november 2015 20:00 uur / do 5 november 2015 19:30 uur
Toegang: vanaf €12,50