Virtual Reality met de Oculus Rift headset

0

Benieuwd hoe een fantasiewereld eruitziet in 3D? Kom dan naar de demonstratie en bekijk het zelf door de Oculus Rift bril met Rowan de Graaf.

De demonstraties zijn op zaterdag 21 november van 12:00 – 14:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk ( Fie Carelsenplein 2), op zondag 22 november van 14:00 – 16:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32) en op woensdag 25 november van 15:00 – 17:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). De demonstraties zullen tussen de 3 – 5 minuten per stuk in beslag nemen en zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De toegang is gratis.

Virtual Reality (VR) is een computer gesimuleerde omgeving waar je wordt ondergedompeld in een levensechte ervaring. Heb jij ooit wel eens in een fantasiewereld rondgelopen? En wil je graag nieuwe dingen meemaken? Dan mag je deze middag niet missen! Rowan de Graaf neemt je hierin mee en laat je de spannendste avonturen beleven door de Oculus Rift bril. Rowan heeft speciaal voor De Week van de Mediawijsheid een stel ervaringen geprogrammeerd voor jong en oud.

De VR demo’s die beschikbaar zijn zullen variëren van een introductie van VR tot een heftige achtbaan.

Info

  • Zaterdag 21 nov | 12:00 – 14:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2
  • Zondag 22 nov | 14:00 – 16:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32
  • Woensdag 25 nov | 15:00 – 17:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)