Pletterij debatcafé over Vluchtelingen in Haarlem

0

Een paar weken geleden was er aandacht voor de Haarlemse vluchtelingen in de Pletterij. Vanavond gaat het verder. Hoe is de situatie nu? En wat valt op termijn te verwachten?

Kom samen met je vragen. Stel ze aan vluchtelingen, politici en vertegenwoordigers van betrokken organisaties.

Zoals elk debatcafé wordt het onderwerp ook omkleed met interviews, muziek, columns en poëzie. Vanavond zingt Fredie Kuiper, is columniste Besan Zarzar van het Haarlems Dagblad aanwezig, kun je de boekenstal van Franc Knipscheer aandoen en de voordracht bijwonen van de dichteres Anneke Claus. Van de politici komen o.a. Ziggy Klazes (GL) en Jeroen Frits (PvdA).

Info
Debatcafé: Hoe staat het er voor 2 maanden na de komst van de eerste vluchtelingen in de Koepel; interviews met betrokken organisaties.
Debat o.l.v. Erwino Ouwerkerk en Annemieke Windt.
Woensdag 18 november, aanvang 20.00 uur.
Toegang € 3,00 / tot 25 jaar € 1,50. Pinnen is mogelijk.
Reserveren is gewenst, via reserveren@pletterij.nl of bel 023 542 35 40.
De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011BX Haarlem
Voor meer informatie: www.pletterij.nl

- Advertentie -
Vorig artikelZo ging Haarlem gekleed
Volgend artikelProgramma Filmschuur week 46
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.