Maarten van Rossem in Theater de Luifel

0

Maarten van Rossem is niet alleen bekend als historicus en Amerikadeskundige, maar ook vanwege zijn nuchtere commentaar op diverse zaken. Hij verschijnt zeer regelmatig op televisie o.a. als kritisch en enig jurylid bij “De slimste mens”.

Homo betweteris, zo kan historicus Maarten van Rossem worden getypeerd.

Waar hij het 15 januari precies over gaat hebben is niet bekend. Maar met humor, zijn scherpe waarneming en geheel eigen charme zal hij oreren over onderwerpen uit de actualiteit, geschiedenis en alles daar tussenin. Een avond in het theater met Maarten van Rossem is bijzonder.

Het wordt een avond van lachen en leren. Want aan kennis van zaken geen gebrek. Aan een visie op de huidige politiek evenmin. Zijn nuchterheid en relativerende analyses zullen deze avond tot een geëngageerd college maken van lector Van Rossem.

Info
Maarten van Rossem in Theater de Luifel, Heemstede
Vrijdag 15 januari 2016, aanvang: 20.15 uur
Entree: € 19,50

Kaarten via www.podiaheemstede.nl of aan de kassa van Theater de Luifel, Herenweg 96, Heemstede op werkdagen tussen 9 en 12 uur of voorafgaand aan de voorstelling.

Advertentie