Stand up-comedian Henry van Loon in Witte Theater

0

Slapeloosheid was nog nooit zo grappig

Henry van Loon is een stand up-comedian die zich uitleeft in lekker dwars, eigenzinnig cabaret. Zijn vlieguren behaalde Henry bij de Comedytrain; landelijke roem kreeg hij door zijn internethit ‘DWDD in drie minuten’.

Op dinsdag 19 januari (20.30 uur) speelt Henry zijn inmiddels al derde solo ‘Sluimer’ in het Witte Theater. Hij lijdt aan slapeloosheid. Het zet hem in een sluimerstand en laat hem dromen met zijn ogen open. Waan en werkelijkheid lopen in elkaar over.

Het publiek kan rekenen op geschifte betoogjes, bijzondere types én een paar goed gezongen liedjes. Maar in slaap zullen de bezoekers zeker niet vallen, want ‘af en toe gooit Van Loon er een snoeiharde, totaal willekeurige grap tegenaan.

Ben je weer helemaal wakker’ (Het Parool****).

Info
Dinsdag 19 januari, 20.30 uur
Locatie: Witte Theater, Kanaalstraat 257, IJmuiden
Prijs € 17,50

Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)